Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 144 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Батьківська конференція в Бахмутській школі №12

Переглядів: 2447
25.04.2018 - 08:26

Значну роль у вихованні та навчанні школярів варто відвести спільним діям закладу освіти та сім’ї, ефективність яких залежить від особливостей організації роботи з батьками в сучасній школі. Як два крила у птаха, що допомагають йому вільно літати в безмежному просторі, так сім’я і школа створюють оптимальне освітнє середовище для вільного та повноцінного розвитку особистості школяра.

Велика шкільна родина Бахмутської школи №12 зібралася на чергову батьківську конференцію, яка пройшла у новому форматі. Адміністрація школи та педагогічний колектив вирішили поєднати батьківську конференцію із засіданням інтелектуального клубу «Дискавері», бо батьки є співавторами успіху своїх дітей.

На початку роботи конференції директор школи Євген Денисов звітував перед батьківською громадськістю про роботу, яка була виконана впродовж навчального року, розповів присутнім про досягнення у навчальній та виховній роботі. Відбулося нагородження призерів всеукраїнських предметних олімпіад різного рівня, переможців конкурсу-захисту наукових робіт Малої академії наук, призерів різних конкурсів з образотворчого, ужиткового, танцювального та вокального мистецтва, спортивних змагань. Майже 150 учнів школи отримали дипломи та подарунки за успіх, який вони принесли собі особисто, а також школі. Були відзначені учителі, які підготували переможців олімпіад, конкурсів та змагань.

Юні артисти показали свою майстерність у виконанні пісень, танців та акробатики. Всі були в захваті від побаченого, батьки пишалися своїми дітьми, мали змогу розділити їх успіх. Захід пройшов у теплій та затишній атмосфері.

Слід зазначити, що співпраця учителів, учнів та батьків є важливою умовою ефективної навчально-виховної роботи, спрямованої на створення атмосфери доброзичливості та взаєморозуміння.

Батьківська конференція в Бахмутській школі №12Батьківська конференція в Бахмутській школі №12Батьківська конференція в Бахмутській школі №12Батьківська конференція в Бахмутській школі №12

Останні статті на сайті