Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Донецька обласна рада

Завод кольорових металів запрошує на роботу!

Переглядів: 2361
23.04.2018 - 08:42

19 квітня 2018 року за сприяння Бахмутського міського центру зайнятості відбувся День відкритих дверей на виробництві ТОВ «Завод кольорових металів».

Для участі в заході були запрошені особи з числа зареєстрованих безробітних, які за своїми професійними компетенціями відповідають профілю підприємства. Сьогодні завод гостро відчуває потребу у слюсарях, токарях, електромонтерах, водіях, електрогазозварниках, волочильниках, нагрівальниках та відпальниках кольорових металів. Також на підприємстві є вакансії менеджера, маркетолога, економіста.

ТОВ «Завод кольорових металів» заснований у 1954 році та є провідним підприємством металургії України і одним з найбільших виробників кольорового прокату в країнах СНД і далекого зарубіжжя. В даний час завод випускає вироби з металів на основі міді, нікелю, цинку.

Підприємство сьогодні - це потужний виробничо-технічний комплекс з унікальним сучасним обладнанням, новітніми прогресивними технологіями і висококваліфікованим персоналом. Завод у своїй діяльності впроваджує високоефективні технології, які дозволяють підтримувати якісні показники продукції, що випускається, на рівні вимог європейських стандартів.

День відкритих дверей розпочав помічник Генерального директора по персоналу та соціальним питанням Сергій Трижон, який розповів про історію створення  та здобутки підприємства за останні роки. Запрошені на підприємство громадяни мали змогу ознайомитись із особливостями виробництва та асортиментом продукції, що виробляється, отримати консультацію щодо умов та системи оплати праці, режиму роботи, та обладнання, на якому здійснюються основні виробничі операції.

Як наслідок проведеного заходу 2 шукачів роботи виявили бажання пройти стажування та отримати роботу на ТОВ «Завод кольорових металів».

Практика проведення Днів відкритих дверей на виробництві, започаткована Донецьким обласним центром зайнятості ще у 2015 році, довела, що інформування населення про індустріальний потенціал регіону не тільки формує більш чітке уявлення про підприємства та попит на робочу силу у шукачів роботи, але й посилює зв’язок безпосередньо між службою зайнятості та роботодавцями, що є запорукою довготривалої та плідної співпраці між ними.

19 квітня 2018 року за сприяння Бахмутського міського центру зайнятості відбувся День відкритих дверей на виробництві ТОВ «Завод кольорових металів». 19 квітня 2018 року за сприяння Бахмутського міського центру зайнятості відбувся День відкритих дверей на виробництві ТОВ «Завод кольорових металів». 19 квітня 2018 року за сприяння Бахмутського міського центру зайнятості відбувся День відкритих дверей на виробництві ТОВ «Завод кольорових металів».