Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 150 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

У Бахмуті проходить загальноміська толока

Переглядів: 966
21.04.2018 - 13:59

Щорічно, 21 квітня люди по всій планеті відзначають День Довкілля. Саме в цей день в різних куточках земної кулі проводяться різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на формування відповідальності людей до екологічних проблем. І сьогодні, з нагоди Дня Довкілля небайдужі Бахмутчани вийшли на вулиці міста щоб впорядкувати та прибрати території у загальній толоці.

Представники міської ради, комунальних підприємств, установ міста, депутатського корпусу, громадських організацій, молодь та містяни, вийшли до Парку культури та відпочинку щоб прибрати після довгої зими затишний куточок нашого міста.

Також Бахмутчани, в рамках толоки, впорядкували околиці та вулиці міста, прибудинкові території, та провели екологічний захід на Трубному ставку, береги якого прибрали від сміття та навели порядок на прилеглій території.

Бахмутська міська рада запрошує усіх приєднуватися до екологічних акцій, адже тільки об’єднавши зусилля ми зможемо зробити наше місто красивіше, чистіше та затишніше.

У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока У Бахмуті проходить загальноміська толока 

Останні статті на сайті