Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

ХІІІ Акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»

Переглядів: 3303
20.04.2018 - 17:38

ХІІІ Акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» – це подія, яка збирає всіх добрих і щирих людей, які хочуть допомогти дітям. А допомога – це більше, ніж слова!

По всіх регіонах України у період з 2 по 22 квітня 2018 року іде ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами слуху, щоб придбання медичного обладнання для дитячих лікарень відповідної області. До акції вже традиційно долучився і Бахмут. Протягом квітня молоді волонтери Бахмуту збирали кошти, а сьогодні 20 квітня о 12.00 в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбувся фінальний етап акції – підрахунок зібраних коштів та перечислення їх на рахунок банку для безпосереднього направлення в дитячі лікарні Донецької області. Цього року волонтери Бахмуту зібрали 7,5 тис. грн. Маємо надію, що ці кошти допоможуть діткам із вадами слуху ПОЧУТИ СВІТ! 

ХІІІ Акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»ХІІІ Акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»ХІІІ Акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»