Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Донецька обласна рада

«День англійської мови у НВК №11»

Переглядів: 1786
20.04.2018 - 17:27

Свято «Міжнародний день англійської мови» було засновано ООН в 2010 році для святкування багатомовності та культурного різноманіття, а також для сприяння рівноправному використанню всіх шести офіційних мов ООН. Дата 23 квітня була вибрана, як день народження та день смерті англійського драматурга Єлизаветинської епохи, актора і поета Вільяма Шекспіра, що традиційно відзначається у всьому світі.

Традиційно це свято відсвяткували й учні Бахмутського НВК №11. Учитель англійської мови Інна Астапова провела нетрадиційні уроки з учнями 8-11 класів, присвячені популяризації англійської мови та творчості Шекспіра.

Учні підготували проекти, безліч яскравих цитат поета та розмістили свої творчі роботи у холі школи, створивши «Галерею Шекспіра». Прогулюючись «галереєю», учні із зацікавленістю презентували свої дослідження, читали уривки із творів поета. На ці уроки були запрошені і учні інших класів школи, які теж із задоволенням взяли участь у заході.

«День англійської мови у НВК №11»«День англійської мови у НВК №11»«День англійської мови у НВК №11»«День англійської мови у НВК №11»

Останні статті на сайті