Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Школярі бахмуту знайомляться З Харьковським ВНЗ

Переглядів: 2063
19.04.2018 - 09:37

18 квітня 2018 в Бахмутському центрі зайнятості відбулась презентація Харківського інституту фінансів Київського національного торгово-економічного університету. Учасниками заходу стали 24 учні 10-го класу ЗОШ № 12 м. Бахмут.

Під час зустрічі Діна Тюріна - декан факультету обліку, менеджменту та міжнародних відносин за допомогою відеоряду ознайомила присутніх з переліком спеціальностей, умовами вступу та навчання,можливостями отримання практичного досвіду під час літньої практики (в тому числі за кордоном) та подальшого працевлаштування, наявності гуртожитку у навчальному закладі та умов проживання, вартістю навчання тощо. Учасники заходу дізналися не лише про навчання, але й про активний, насичений відпочинок студентів Харківського інституту фінансів. Наприкінці заходу пройшла вікторина, де серед школярів розіграли призи за правильні відповіді.

Класний керівник щиро подякувала за цікавий захід: «Дуже корисна зустріч для випускників. Все сподобалось. Сподіваємося на запрошення на інші заходи центру зайнятості».