Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Дистанційна презентація навчального закладу

Переглядів: 2213
19.04.2018 - 09:35

Одним із напрямків профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю є інформування школярів про навчальні заклади України. Фахівці Бахмутського міського центру зайнятості постійно проводять для учнів старших класів презентації навчальних закладів різних рівнів акредитації як міста Бахмут, Донецької області, так і України, причому школярі віддалених та сільських шкіл отримують інформацію в дистанційній формі.

18 квітня 2018 року Бахмутський МЦЗ відвідали представники Харківського інституту фінансів Київського національного торгово-економічного університету, який входить до складу п’ятірки найкращих вишів України.

Декан факультету обліку, менеджменту та міжнародних відносин Діна Тюрина та голова студентського самоуправління Владислав Пильнєв провели в режимі скайп-зв’язку 6 зустрічей – презентацій свого навчального закладу для учнів 10 - 11 класів 4 – ох загальноосвітніх шкіл Бахмутського району (Парасковіївської, ЗОШ №1,2 м. Сіверськ, , ЗОШ №15 м. Часів Яр). Також були залучені старшокласники ЗОШ Званівської громади та ЗОШ №13 Соледарської громади. Загалом в заходах взяли участь 99 учнів.

Старшокласники ознайомилися з переліком спеціальностей, умовами вступу та навчання, можливостями отримання практичного досвіду під час літньої практики (в тому числі за кордоном) та подальшого працевлаштування, вартості навчання, наявності гуртожитку та умов проживання тощо. Учасники заходу переглянули презентаційні слайди про навчальний заклад та дізналися не тільки про умови навчання, стажування студентів, але й про активний, насичений відпочинок студентів Харківського інституту фінансів.

Велика вдячність представникам навчального закладу, які відпрацювали понад 5 годин практично безперервно перед монітором комп’ютера. Діна Тюріна відмітила, що вперше зіткнулася з презентацією свого навчального закладу в скайп – режимі та високо оцінила ефективність дистанційної форми роботи. Вона подякувала фахівцям центру зайнятості за теплий прийом й співпрацю - « Сподіваюсь на тривалу роботу разом».

Наступну зустріч з представниками одного з найкращих українських ВНЗ вже заплановано на вересень 2018 року.

18 квітня 2018 року Бахмутський МЦЗ відвідали представники Харківського інституту фінансів Київського національного торгово-економічного університету, який входить до складу п’ятірки найкращих вишів України.18 квітня 2018 року Бахмутський МЦЗ відвідали представники Харківського інституту фінансів Київського національного торгово-економічного університету, який входить до складу п’ятірки найкращих вишів України.

Останні статті на сайті