Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 318 гостей.

Верховна рада України

Школа розумників у «Дзвіночку»

Переглядів: 2262
18.04.2018 - 13:33

Давня дружба та творча співпраця поєднує колективи закладів дошкільної освіти №25 «Дзвіночок» та Бахмутської школи №7, бо надзвичайно важливо допомогти дитині усвідомити, що дитячий садок і школа є ланками єдиної системи освіти й виховання, а все, що чекає дитину в школі, є продовженням того, чим займалися і опановували у садочку.

Першокласники школи №7 завітали до дітей старшої групи «Ромашка» на цікаве та змістовне інтелектуальне шоу «Морська школа розумників», яке провела вихователь садочка №25 Людмила Манойло.

Учасників шоу зустріла директор «Школи розумників» Золота Рибка (вихователь Марина Чапандзе), яка запропонувала пройти випробування для отримання «Сертифікату Розумника». Завдання мали різноманітну спрямованість: сенсорно – пізнавальну «Полічи і склади», «Знайди зайве», художньо - мовленнєву «Вгадай героя казки», соціально – пізнавальну «Подорож морями – океанами».

Як і в справжній школі після уроків лунав дзвоник на веселу перерву, на якій діти мали змогу погратися, відпочити та послухати пісню «Посміхнись» у виконанні вихованки дитсадка № 25 Меланії Швецової.

Після вдало пройдених випробувань кожна команда отримала від Золотої рибки «Сертифікат Розумника» та настільно-друковану гру в подарунок. Всі учасники й глядачі отримали безліч позитивних емоцій.

Такі зустрічі сприяють покращенню співпраці педагогічних колективів освітніх закладів та зміцненню дружби між першокласниками та майбутніми школярами.

Першокласники школи №7 завітали до дітей старшої групи «Ромашка» на цікаве та змістовне інтелектуальне шоу «Морська школа розумників»Першокласники школи №7 завітали до дітей старшої групи «Ромашка» на цікаве та змістовне інтелектуальне шоу «Морська школа розумників»Першокласники школи №7 завітали до дітей старшої групи «Ромашка» на цікаве та змістовне інтелектуальне шоу «Морська школа розумників»