Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Чемпіонат м. Бахмуту з волейболу

Переглядів: 866
13.04.2018 - 10:25

С 27 березня по 11 квітня у спортивному залі Бахмутського медичного коледжу проходив Чемпіонат міста Бахмута з волейболу серед студентської молоді вищих навчальних закладів міста.

У змаганнях за коловою системою взяли участь 4 жіночих команди і 6 чоловічих. За підсумками всіх ігор волейболістки педагогічного коледжу и волейболісти індустріального стали переможцями чемпіонату.   Друге місце посіли спортсмени жіночої та чоловічої команд АКТИ, а третє вибороли жіноча та чоловіча команди медичного коледжу.

Переможців і призерів нагороджено кубком та грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

С 27 березня по 11 квітня у спортивному залі Бахмутського медичного коледжу проходив Чемпіонат міста Бахмута з волейболу серед студентської молоді вищих навчальних закладів міста. С 27 березня по 11 квітня у спортивному залі Бахмутського медичного коледжу проходив Чемпіонат міста Бахмута з волейболу серед студентської молоді вищих навчальних закладів міста. С 27 березня по 11 квітня у спортивному залі Бахмутського медичного коледжу проходив Чемпіонат міста Бахмута з волейболу серед студентської молоді вищих навчальних закладів міста.

Останні статті на сайті