Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 276 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Права та обов’язки

Переглядів: 1936
12.04.2018 - 15:12

12 квітня 2018 року в Бахмутській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) за участю провідного психолога відділу соціальної роботи Бахмутського міського центру для сім’ї, дітей та молоді, Ірини Ярош, та заступника начальника відділу «Бахмутське бюро правової допомоги» Краматорського центру з надання безоплатної правової допомоги, Маргарити Матченової, були проведені заняття з неповнолітніми ув’язненими на тему: «Права та обов’язки  дитини».

Права дитини – система можливостей, які необхідні особі для її комплексного та цілісного розвитку в умовах і відповідно до вимог середовища,  беручи до уваги незрілість дитини. Конвенція ООН про права дитини - це угода, а також найдосконаліший міжнародний документ, що захищає права дітей. В ній записа­но, як уряд кожної країни має дбати про дітей.

Неповнолітнім ув’язненим було роз’яснено про основні положення Конвенції ООН про права дитини та формування навичок правомірної поведінки підлітків і навчання діяти в різноманітних життєвих ситуаціях у відповідності з нормами права.

Заняття пройшли в дружній атмосфері. Хлопці приймали активну участь у дискусіях та завданнях, розгадували кросворди, вирішували тематичні загадки – ситуації, з інтересом слухали та відповідали на запитання, ділились своїми думками, відчуттями та емоціями.

Права та обов’язкиПрава та обов’язкиПрава та обов’язки