Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 122 гостя.

Урядовий портал

Ознайомлення з найкращими практиками іноземного досвіду

Переглядів: 1764
06.04.2018 - 08:50

29-30 березня 2018 року в рамках програми ПРООН «Програма відновлення та розбудови миру» представники відділу надання адміністративних послуг  Бахмутської міської ради та відділу економіки та прогнозування Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради прийняли участь у тренінгу « Фіскальна децентралізація. Оптимізація використання місцевих ресурсів. Програми місцевого розвитку. Шляхи збільшення власних доходів громади. Регуляторна політика: виклики реформи децентралізації», який проводився у м. Святогірськ.

Участь у тренінгу прийняли 17 представників міських рад та  об’єднаних територіальних громад Донецької та Луганської областей.

Метою тренінгу було ознайомлення з основами стратегічного планування місцевого розвитку, найкращими практиками іноземного досвіду у сфері фіскальної децентралізації, основами організації діяльності, сучасним станом та перспективами розвитку ЦНАП, досвідом формування переліку послуг ЦНАП.

Також були розглянуті пріоритети розвитку громади, бюджетні програми та джерела фінансування для реалізації місцевих проектів, визначення стратегічних та оперативних цілей.

Ознайомлення  з найкращими практиками іноземного досвідуОзнайомлення  з найкращими практиками іноземного досвідуОзнайомлення  з найкращими практиками іноземного досвіду