Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 136 гостей.

Верховна рада України

Відбулася робоча нарада з питання роздільного збору сміття у приватному секторі міста Бахмут.

Переглядів: 1602
04.04.2018 - 13:51

В кінці березня 2018 року відбулася робоча нарада з питання проведення акції  по роздільному збору сміття у приватному секторі міста Бахмут.

В нараді узяли участь  начальник організаційного відділу Бахмутської міської ради Тетяна Чернікова, директор ТОВ «Умвельт Бахмут» Роман Кравченко, його заступник Денис Седельников та голови комітетів мікрорайонів міста.

На порядку денному розглядалися питання  організації проведення акції по роздільному збору сміття, виготовлення пакетів для сміття, розробка листівки для мешканців приватного сектору. Також було обговорено питання укладення договорів на вивіз твердих побутових відходів, з господарями будівель приватного сектору. Начальник абонвідділу  ТОВ «Умвельт Бахмут» Ганна Костоглод, провела бесіду про оформлення житлової субсидії на вивіз відходів та надала перелік господарів, які не склали договори.

Нарада дала можливість поспілкуватися з адміністрацією підприємства та отримана домовленість про виготовлення чорних сміттєвих пакетів з позначенням різних типів відходів, який буде надаватися господарям безкоштовно раз на місяць.

Останні статті на сайті