Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 83 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Світ пригод і мандрів у дитячій бібліотеці

Переглядів: 2475
04.04.2018 - 13:24

3 та 4 квітня 2018 року в міській бібліотеці для дітей пройшли заходи в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання. Діти дуже люблять морські пригоди, обожнюють пригодницькі книжки про піратів, але найбільше їм самим подобається ставати справжніми учасниками цікавих пригод.

Для дітей пройшли квест-гра «Скарби піратських морів» та вгадай-шоу «Світ пригод і мандрів». Учасниками стали читачі бібліотеки, учні загальноосвітніх шкіл № 5, 7. Захоплююча гра почалася з посвяти у пірати. Одним із завдань для дітей став пошук відповідей на запитання, очікуваних на зупинках: «Пірат-ерудит», «Заселити безлюдний острів», «Арсенал» та інші. За допомогою долоньок утворили підзорну трубу і розглянули місцевість, де на їх думку, може знаходитись скарб. Завдяки наполегливим пошукам були знайдені скарби.

Пригодницькі книжки настільки цікаві і насичені, що завжди привертають увагу дітей. Під час вгадай-шоу читачів очікувала карта маршруту під назвою «Острів читань», «Залив віршів», «Річка Пригод», «Поле Оповідань» та «Гора Казок». Діти постійно долали перешкоди: брали участь у цікавих іграх, конкурсах, літературних вікторинах, відгадували загадки. Все це не тільки захоплює, а й допомагає відкривати таємниці книжкового світу.

3 та 4 квітня 2018 року в міській бібліотеці для дітей пройшли заходи в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання. 3 та 4 квітня 2018 року в міській бібліотеці для дітей пройшли заходи в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання. 3 та 4 квітня 2018 року в міській бібліотеці для дітей пройшли заходи в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання. 3 та 4 квітня 2018 року в міській бібліотеці для дітей пройшли заходи в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання.