Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Практичне відпрацювання планів евакуації

Переглядів: 3386
03.04.2018 - 13:44

З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій напередодні весняних канікул у Бахмутській школі №24 сумісно з 39 пожежно-рятувальною частиною Головного управління ДСНС України в Донецькій області було проведено евакуацію учасників освітнього процесу у випадку умовної пожежі в кабінеті інформатики.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Димченко зателефонувала до служби 101 та повідомила про умовну пожежу. Після включення звукової сигналізації (три довгих дзвінки), яка сповістила працівників і учнів школи про виникнення надзвичайної ситуації та про початок екстреної евакуації школи, учні, у супроводі вчителя, який позаду всього класу, тримаючи класний журнал, організовано пересувалися до виходів, а далі – до спеціально визначеного місця, на якому шикувалися по класах. Було евакуйовано 511 осіб та дотримано час евакуації. Рятувальники 39 пожежно-рятувальної частини приїхали вчасно та погасили пожежу.

Хотілося, щоб навчальна евакуація залишилася тільки навчальною, а здобутий невеличкий досвід ніколи не застосовувався в житті.

Практичне відпрацювання планів евакуаціїПрактичне відпрацювання планів евакуаціїПрактичне відпрацювання планів евакуації

Останні статті на сайті