Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Батьківська конференція «Успіхи народжують таланти»

Переглядів: 1249
03.04.2018 - 13:40

Згідно річного плану роботи Бахмутської школи №4 відбулася загальношкільна батьківська конференція «Успіхи народжують таланти».

Батьки зібралися, щоб почути про успіхи та проблеми закладу, дізнатися докладніше про навчання та виховання своїх дітей. Директор Валентина Перкіна проаналізувала стан освітньої роботи у школі, розповіла присутнім про порядок закінчення навчального року та особливості складання державної підсумкової атестації у 2018 році, проаналізувала показники успішності та відвідування занять учнями школи, результативність участі у Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах, наголосила на необхідності тісної взаємодії школи та батьків, щиро подякувавши їм за допомогу.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ганна Тесленко зауважила, що важливим складником виховного процесу є діяльність класних керівників та впровадження мережі гуртків, які працюють на базі закладу, де кожній дитині надається можливість реалізувати себе та проявити свій талант. Вихованці гуртків «Водограй», «Капітошка», «Ерудит», «Футбол» та «Умілі рученята» разом зі своїми наставниками приготували для батьків святкову програму, де звітували про власні досягнення.

Звичайно, не лишилися осторонь труднощі, з якими стикаються педагоги. Насамперед зверталася увага на вимоги щодо учнівської шкільної форми та використання ґаджетів, які приводять до розвитку номофобії.

Згідно річного плану роботи Бахмутської школи №4 відбулася загальношкільна батьківська конференція «Успіхи народжують таланти».

Останні статті на сайті