Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Ще ближче до Франції

Переглядів: 1371
26.03.2018 - 13:18

У рамках «Французької весни в Україні» співробітники центральної міської бібліотеки та студенти Горлівського інституту іноземних мов Донецького Державного педагогічного університету організували свято французької мови «Франкофонія».

На свято були запрошені студенти Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури, старшокласники Бахмутського НВК №11 та школи №10.

Відкрила свято завідуюча кафедри французької та іспанської мови Горлівського інституту іноземних мов Надія Потреба, яка розповіла про історію започаткування цього свята.

Учитель французької мови Бахмутського НВК №11 Оксана Валика разом із учнями 8-А, 9-А і 10-А класів, які вивчають французьку мову як другу іноземну, переглянули презентацію про франкофонію, із задоволенням відповідали на тестові запитання про мовну палітру в різних країнах світу.

Цікавою була презентація з відеорядом бібліотекаря Наталі Яковлєвої, яка розповіла присутнім про французький живопис, літературу, театр, музику та кінематограф. Учнів та студентів запросили скористатися фондами бібліотеки та відвідати Клуб любителів кіно, де також демонструються фільми французьких режисерів.

Привернула увагу учасників заходу виставка-інсталяція «Французька весна - 2018».

У рамках «Французької весни в Україні» співробітники центральної міської бібліотеки та студенти Горлівського інституту іноземних мов Донецького Державного педагогічного університету організували свято французької мови «Франкофонія».У рамках «Французької весни в Україні» співробітники центральної міської бібліотеки та студенти Горлівського інституту іноземних мов Донецького Державного педагогічного університету організували свято французької мови «Франкофонія».