Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Донецька обласна рада

Зустріч прихильників шахового мистецтва

Переглядів: 2330
20.03.2018 - 14:54

До учнів Бахмутського НВК №11 завітав Володимир Тушинський, сержант добровольчого батальйону «Дніпро-1» та його військові побратими Сергій Косенко, Микола Янікович. Юні любителі шахів мали змогу позмагатися з професійним спортсменом, перейняти досвід та вдосконалити свої вміння у грі. На зустрічі був присутній керівник міського шахового клубу «Дебют» Михайло Іванюк.

Володимир Тушинський провів сеанс одночасної гри з усіма учнями та навіть зіграв партію всліпу. Він розповів учасникам турніру, що шахи для нього - це не просто спорт, а ще й подолання себе, гармонійний фізичний і інтелектуальний розвиток, емоційна стійкість, розвиток пам'яті та уваги, кмітливості і математичних здібностей.

Всі ці якості проявили і учасники турніру, хоча і перемогти гостя їм так і не вдалося. На завершення заходу військовослужбовці запросили учнів за солодкий стіл.

Сподіваємось, що такі зустрічі стануть доброю традицією. 

Зустріч прихильників шахового мистецтваЗустріч прихильників шахового мистецтваЗустріч прихильників шахового мистецтваЗустріч прихильників шахового мистецтва

Останні статті на сайті