Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

«Мама, тато і я - спортивна сім’я»

Переглядів: 2576
20.03.2018 - 14:37

У Бахмутській школі №10 відбулося спортивно-родинне свято «Мама, тато і я  - спортивна сім’я»

Підготовка до свята тривала цілий тиждень. Колективи 4-5 класів обирали команди. І якщо учнів, що бажають взяти участь у святі у кожному класі було достатньо, то батьків організувати було важче. Дорослим завжди заважає робота, молодші діти, хвороби та найбільше – страх. Страх не відповідати очікуванням власної дитини, страх не перемогти, помилитись, бути смішним.

Тож було дуже приємно бачити сміливих, небайдужих батьків, які спочатку з хвилюванням, а потім із задоволенням взяли участь у змаганнях. У залі зібралися 5 команд разом з уболівальниками. А капітанами були, звичайно ж, діти.

Головною метою цього свята було згуртування сім’ї, підняття спортивного духу, щоб діти змалечку знали, що таке спорт. І цю мету було вдало досягнуто. Традиція цього свята два роки поспіль залучає спортивні сім’ї брати участь у змаганнях. Кожна команда підготувала візитку та презентувала себе.

Команда-переможців визначалася в семи естафетах: комплексній естафеті, силових видах (прес, підіймання гирі, підтягування, присідання), стрибках у довжину, естафеті з м'ячами, перетягуванні канату. Кожен учасник впорався із завданнями, а особливо наполегливими у прагненні до перемоги були, звісно, діти. Глядачі, що зібралися на святі, досить гучно вболівали та підтримували учасників, тож атмосфера заходу була незбутньою. Між естафетами запалювали емоції дівчата зі шкільного танцювального колективу «Престиж», які не тільки самі виконували енергійні танці, а й організували флешмоб для всіх присутніх.

Змагання видалися захоплюючими як для дорослих, так і для дітей. Спортивне суперництво панувало на майданчику в кожній естафеті. Об’єднавши зусилля, сім’ї наполегливо та майстерно вправлялися з різноманітними завданнями. Пережиті разом емоції спортивної боротьби, безперечно, сприяли згуртуванню родин та класних колективів.

Після закінчення журі підбили підсумки майстерності команд: 1 місце у запеклій боротьбі посіла команда 5-Б класу «Форсаж», 2 місце – команди
4-А «Олімпійці» та 5-В «Блискавка», 3 місце- 4-Б «Райдуга» та 5-А «Стріла». Команди були нагороджені грамотами та солодощами для відновлення енергії.

Щиро дякуємо усім, хто був причетним до організації чудового і незабутнього свята: учителям фізичної культури Олені Дробітько, Лейлі Семеніхіній, Олексію Логвіненку, активу шкільної волейбольної команди, керівнику хореографічного гуртка Вікторії Пономаренко. Особлива подяка класним та родинним колективам 4-5 класів, адже вони постарались на славу. Дякуємо батькам, які небайдужі до справ своїх дітей та мають час і сміливість захищати честь класу в таких змаганнях.

«Мама, тато і я  - спортивна сім’я»«Мама, тато і я  - спортивна сім’я»«Мама, тато і я  - спортивна сім’я»