Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Акція «Випускник» допомагає ефективно шукати роботу

Переглядів: 2085
16.03.2018 - 14:17

15 березня 2018 року  спеціалісти Артемівського міського центру зайнятості  провели чергову акцію «Випускник» в рамках створення Всеукраїнського Кадрового резерву з метою  підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці та попередження безробіття.

Цього разу учасниками акції стали 20 студентів випускників Бахмутського центру професійно-технічної освіти в приміщенні якого і відбувся захід.

Під час заходу студентська молодь отримала інформацію про актуальність набутою ними професії на регіональному ринку праці, послуги  державної служби зайнятості для випускників навчальних закладів. Окремим блоком надана інформація про підготувку до співбесіди з потенційними роботодавцями, де молодь отримала вичерпні відповіді на питання щодо майбутнього працевлаштування та проблеми, що можуть виникати під час пошуку роботи.

Спеціаліст з профорієнтації  Артемівського міського центру зайнятості Ксенія Насонова акцентувала увагу випускників на перевагах відеорезюме, адже якісно підготовлений відеоролик допоможе звернути на себе увагу потенційних роботодавців  і в результаті отримати запрошення на співбесіду.

Новиною для студентів стала інформація, що вони можуть потрапити до Всеукраїнського Кадрового резерву, для цього - безкоштовно скористатися допомогою спеціалістів центру зайнятості щодо запису відеорезюме та розміщення його на відеохостингу «YouTube», сторінці Артемівського міського центру зайнятості у мережі Facebook.

15 березня 2018 року  спеціалісти Артемівського міського центру зайнятості  провели чергову акцію «Випускник» в рамках створення Всеукраїнського Кадрового резерву з метою  підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці та попередження безробіття.15 березня 2018 року  спеціалісти Артемівського міського центру зайнятості  провели чергову акцію «Випускник» в рамках створення Всеукраїнського Кадрового резерву з метою  підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці та попередження безробіття.