Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Бахмутський міський голова Олексій Рева провів зустріч з представниками UNHCR

Переглядів: 2083
15.03.2018 - 08:59

15 березня 2018 року у Бахмутській міській раді відбулася робоча зустріч Бахмутського міського голови Олексія Реви з та головою Регіонального офісу UNHCR Мулусеу Мамо.

У ході зустрічі присутні обговорили перспективи співробітництва у 2018 році, проекти, які можливо реалізувати у Бахмуті, та загальну концепцію та пріоритети діяльності UNHCR на поточний рік.

Мулусеу Мамо зазначив, що Бахмут – це місто, яке зарекомендувало себе добрим партнерством в ході якого всі ініціативи та плани вдається успішно реалізувати.

«Впевнений, що завдяки оперативній та злагодженій роботі Бахмутської міської ради вже за декілька місяців ми визначимо пріоритети та відвідаємо об’єкти Бахмута, де можливо буде реалізувати соціально-важливі проекти для громади», - зазначив голова Регіонального офісу UNHCR Мулусеу Мамо.

Наприкінці зустрічі з представниками UNHCR Бахмутський міський голова Олексій Рева подякував присутнім за конструктивний діалог, а Мулусеу Мамо виразив надію а подальшу співпрацю з містом.

15 березня 2018 року у Бахмутській міській раді відбулася робоча зустріч Бахмутського міського голови Олексія Реви з та головою Регіонального офісу UNHCR Мулусеу Мамо.15 березня 2018 року у Бахмутській міській раді відбулася робоча зустріч Бахмутського міського голови Олексія Реви з та головою Регіонального офісу UNHCR Мулусеу Мамо.15 березня 2018 року у Бахмутській міській раді відбулася робоча зустріч Бахмутського міського голови Олексія Реви з та головою Регіонального офісу UNHCR Мулусеу Мамо.15 березня 2018 року у Бахмутській міській раді відбулася робоча зустріч Бахмутського міського голови Олексія Реви з та головою Регіонального офісу UNHCR Мулусеу Мамо.15 березня 2018 року у Бахмутській міській раді відбулася робоча зустріч Бахмутського міського голови Олексія Реви з та головою Регіонального офісу UNHCR Мулусеу Мамо.