Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 213 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

У Донецькій області громадськість обговорить ризики та реалії реформування охорони здоров’я

Переглядів: 9388
24.10.2011 - 06:14

10 листопада 2011 року у м. Донецьк пройде круглий стіл «Реформа охорони здоров'я: ризики та реальність». Основною метою цього заходу є формування у громади, практичних лікарів та організаторів охорони здоров’я чіткого розуміння механізму, необхідності та результатів проведення реформи охорони здоров'я, її впливу на медицину та громаду регіону; узагальнення напрямків реорганізації медичної галузі.

До участі у круглому столі запрошуються представники медичних закладів, інститутів громадянського суспільства, які працюють у медичній сфері, органів виконавчої влади  та місцевого самоврядування, експерти у галузі охорони здоров’я та освіти.

Організаторами обговорення виступають Постійна комісія з питань охорони здоров'я, сім'ї, материнства та дитинства Громадської ради при Донецькій облдержадміністрації у партнерстві з Донецькою обласною організацією профспілки працівників охорони здоров'я України.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у круглому столі, можна заповнити анкету учасника та відправити її на електронну адресу zreforma@ukr.net або по факсу +38 (062) 3051169 до 16:00 7 листопада 2011 року.

Додаткова інформація:

  • Місце проведення: м. Донецьк, вул. Горького, 146 (мала конференц-зала Донецької обласної ради профспілок (5-й поверх).
  • Початок реєстрації: 13:30
  • Час: з 14:00 та 16:00
  • Умови: учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, транспортні витрати та витрати на відрядження не відшкодовуються.
  • Контактні особи:

      Маловичко Сергій Павлович - голова постійної  комісії з питань охорони здоров'я, сім'ї, материнства та дитинства Громадської ради при ДонОДА (тел.+38 (062) 3380857),

      Царульков  Юрій Анатолійович - член комісії (тел.+38 (063) 3077590).

 

Подробиці про ПРОЕКТ «Реформа охорони здоров'я: ризики та реальність» на сайті http://medreformadn.blogspot.com

Підготовлено Артемівським міським центром здоров'я за матеріалами Інтернету.

Останні статті на сайті