Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Профілактична робота Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в школах міста Бахмут

Переглядів: 1732
01.03.2018 - 13:40

Протягом лютого 2018 року в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в школах міста Бахмут були проведені лекції на тему: «Паління - соціальне зло».

Учням було надано інформацію про здоровий спосіб життя, пропаганду здорового способу життя та профілактику паління. Увага підлітків була спрямована  на  відповідальне ставлення до власного здоров’я.

У вищих навчальних закладах було проведено бесіду на тему: «Репродуктивне здоров’я молоді. Профілактика захворювань, які передаються статевим шляхом». Метою заходу стало інформування молоді щодо основних аспектів репродуктивного здоров’я людини та відповідального ставлення до питань планування сім’ї, дотримання здорового способу життя, запобігання легковажної поведінки, попередження хвороб, які передаються статевим шляхом, методів контрацепції.

Профілактичною роботою були охоплені всі школи та вищі навчальні заклади міста.

Протягом лютого 2018 року в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в школах міста Бахмут були проведені лекції на тему: «Паління - соціальне зло». Протягом лютого 2018 року в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в школах міста Бахмут були проведені лекції на тему: «Паління - соціальне зло». Протягом лютого 2018 року в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в школах міста Бахмут були проведені лекції на тему: «Паління - соціальне зло». Протягом лютого 2018 року в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в школах міста Бахмут були проведені лекції на тему: «Паління - соціальне зло». Протягом лютого 2018 року в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в школах міста Бахмут були проведені лекції на тему: «Паління - соціальне зло». Протягом лютого 2018 року в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в школах міста Бахмут були проведені лекції на тему: «Паління - соціальне зло». Протягом лютого 2018 року в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в школах міста Бахмут були проведені лекції на тему: «Паління - соціальне зло».

Останні статті на сайті