Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 231 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Тиждень профільних дисциплін у Бахмутській школі №5

Переглядів: 1166
28.02.2018 - 10:54

З метою презентації роботи профілів у Бахмутській школі №5 з профільним навчанням відбулося урочисте відкриття Тижня профільних дисциплін, на яке були запрошені учні 8-9 класів.

Профільне навчання скеровує старшокласників у русло можливостей успішного працевлаштування або продовження освіти з метою набуття професії.

Зі словами привітання звернулася до майбутніх випускників закладу директор школи Вікторія Просяник, яка повідомила про запровадження у закладі у 2018-2019 навчальному році інформаційно-технологічного профілю.

Продовжили свято учні та вчителі профільних дисциплін, які поділилися цікавою інформацією про заняття в класах біолого–хімічного профілю, старшокласники фізико-математичного профілю презентували свої творчі та наукові наробки. Учні з класів технологічного профілю організували виставку «Місто майстрів» та провели майстер-клас.

Протягом тижня учні та їх батьки матимуть можливість більше дізнатися про напрямки роботи старшої школи закладу освіти та зробити усвідомлений вибір майбутнього профілю навчання.

З метою презентації роботи профілів у Бахмутській школі №5 з профільним навчанням відбулося урочисте відкриття Тижня профільних дисциплін, на яке були запрошені учні 8-9 класів. З метою презентації роботи профілів у Бахмутській школі №5 з профільним навчанням відбулося урочисте відкриття Тижня профільних дисциплін, на яке були запрошені учні 8-9 класів.