Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Регулювання популяції бродячих тварин

Переглядів: 2149
27.02.2018 - 07:45

До уваги жителів Бахмута!

В перші місяці 2018 року почастішали випадки укусів бродячими собаками жителів міста. Для покращення ситуації щодо гуманного регулювання популяції бродячих тварин Бахмутською міською радою розроблені та впроваджуються наступні заходи: в теперішній час проходить робота з відводу земельної ділянки і розробка проектно-кошторисної документації для будівництва притулку по утриманню безпритульних тварин.

Спільно з громадською організацією «Товариство захисту тварин ЛАДА» та залученими спеціалістами у теперішній час проходить відлов, стерилізація та вакцинація тварин без завдання їм шкоди.

В той же час Бахмутська міська рада стурбована ситуацією з хвилею масового отруєння собак, яка виникла у місті.

Невідомими особами, переважно у центральній частині міста,  вчинені протизаконні дії щодо ліквідації негуманними способами бродячих тварин.

Для унеможливлення скоєння нових випадків отруєння собак, у тому числі і домашніх , Бахмутська міська рада закликає господарів до контролю над своїми домашніми улюбленцями: не дозволяйте під час прогулянок тваринам вживати вуличні пайки та пити з невідомих джерел води.

Також просимо у разі виявлення спроб або фактів отруєння тварин звертатися до Бахмутського відділення поліції, адже дані правопорушення тягнуть за собою кримінальну та адміністративну відповідальність.

Заступник міського голови                                 Ф.К.Федоров

Останні статті на сайті