Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Верховна рада України

Вихідні дні для молоді у молодіжному центрі «Перспектива»

Переглядів: 1830
26.02.2018 - 14:29

Вихідні дні для молоді, що відвідує молодіжний центр «Перспектива» видались плідними.

В суботу 24 лютого фанати спорту дивились он-лайн трансляцію футбольного матчу Чемпіонату України «Александрія» - ФК «Маріуполь». І хоча гра видалась не дуже цікавою, проте дружня атмосфера під час перегляду та обговорення, гарячий чай та кава зробили зустріч незабутньою. Також під час обговорення поступила пропозиція подивитися live-трансляції з інших видів спорту: волейбол, рибалка, більярд, кінний спорт тощо.

В неділю 25 лютого дивились художній фільм «Кафка» оскароносного Стівена Соденберга. В основу сюжету покладено історію життя видатного письменника Франса Кафки. Це історія «маленької» людини, чиї комплекси та особисті страхи мають лише один вихід – папір. І хоча фільм має в своїй основі небагато історичних фактів життя та цікавий він дуже влучними посиланнями на твори письменника, здається, що режисер якимось магічним чином  проник в голову Кафки і передав глядачеві основу його фантазії. 

Такі загадкові історичні постаті завжди знаходять відгук серед молоді. Навіть ті хто до цього моменту не був знайомий із творчістю Ф.Кафки виказали свою думку, що треба глибше познайомитись і з його біографією, і з творчістю.

25 лютого у молодіжному центрі «Перспектива» дивились художній фільм «Кафка» оскароносного Стівена Соденберга. В основу сюжету покладено історію життя видатного письменника Франса Кафки. 25 лютого у молодіжному центрі «Перспектива» дивились художній фільм «Кафка» оскароносного Стівена Соденберга. В основу сюжету покладено історію життя видатного письменника Франса Кафки. 25 лютого у молодіжному центрі «Перспектива» дивились художній фільм «Кафка» оскароносного Стівена Соденберга. В основу сюжету покладено історію життя видатного письменника Франса Кафки. 25 лютого у молодіжному центрі «Перспектива» дивились художній фільм «Кафка» оскароносного Стівена Соденберга. В основу сюжету покладено історію життя видатного письменника Франса Кафки. 25 лютого у молодіжному центрі «Перспектива» фанати спорту дивились он-лайн трансляцію футбольного матчу Чемпіонату України «Александрія» - ФК «Маріуполь».25 лютого у молодіжному центрі «Перспектива» фанати спорту дивились он-лайн трансляцію футбольного матчу Чемпіонату України «Александрія» - ФК «Маріуполь».25 лютого у молодіжному центрі «Перспектива» фанати спорту дивились он-лайн трансляцію футбольного матчу Чемпіонату України «Александрія» - ФК «Маріуполь».25 лютого у молодіжному центрі «Перспектива» фанати спорту дивились он-лайн трансляцію футбольного матчу Чемпіонату України «Александрія» - ФК «Маріуполь».

Останні статті на сайті