Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Урядовий портал

У січні майже з 570 громадянами роботодавці Донеччини офіційно оформили трудові відносини

Переглядів: 2351
15.02.2018 - 06:58

Завдяки проведеним заходам з детінізації сфери зайнятості населення у січні 2018 року офіційно працевлаштовано 569 громадян, які раніше працювали у роботодавців без належного оформлення. Підсумками проведеної роботи є додаткове надходження до бюджету понад 937 тис. грн, у тому числі: 399 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та майже 492 тис. грн єдиного внеску.

Крім того, за перший місяць поточного року 152 фізичних осіб залучено до державної реєстрації як суб’єктів підприємницької діяльності, внаслідок чого до бюджету надійшло 129 тис. гривень.

У січні 2018 року в результаті проведеної роботи з керівниками підприємств, а також роботи комісій з легалізації і підвищення рівня заробітної плати 304 підприємства підвищили рівень заробітної плати вище за мінімальну, за рахунок чого вже зараз бюджет отримав більш ніж 631 тис. грн податків і зборів.

У зв’язку з підвищенням з 1 січня 2018 року мінімальної заробітної плати до 3723 грн фіскальна служба Донеччини закликає роботодавців не ігнорувати гарантований рівень мінімальної заробітної плати при нарахуванні та виплаті заробітної плати найманим працівникам. Важливо пам’ятати, що недотримання чинного законодавства з оплати праці це не тільки можливість наразитись на значні суми штрафних санкцій, але й, перш за все, зневага до найманого працівника та його прав, охоронюваних державою.