Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

День безпечного Інтернету в Бахмутській школі №5

Переглядів: 2335
09.02.2018 - 13:34

6 лютого 2018 року відзначався Всесвітній День безпеки в Інтернеті «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».

Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні запрошує долучитися до спільного проведення цього дня у наших родинах, колі друзів, школі, місті, країні, світі.

З метою залучити до дій кожного учня школи, формуванні у дітей навичок цільового та безпечного користування мережею Інтернет, зокрема, наймолодших користувачів протягом тижня в закладі проводяться тематичні бесіди на уроках інформатики як для учнів початкової, так і середньої та старшої ланки.

Для учнів середньої ланки було проведено урок інформатики з елементами тренінгу, метою якого було підвищення рівня знань про відповідальне використання Інтернету. Як і в багатьох країнах світу, в цей день діти спілкувалися про шляхи безпечного використання молоддю Інтернету, питання Інтернет-етики, загрози протизаконного контенту тощо.

6 лютого 2018 року відзначався Всесвітній День безпеки в Інтернеті «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».6 лютого 2018 року відзначався Всесвітній День безпеки в Інтернеті «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».