Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Партнерство сім’ї та закладу освіти в умовах Нової української школи»

Переглядів: 4414
09.02.2018 - 13:15

Методичний квест для заступників директорів з виховної роботи шкіл міста та методистів закладів позашкільної освіти

Один із ключових компонентів концепції Нової української школи є педагогіка партнерства – педагогіка, що ґрунтується на партнерстві між учнем, учителем і батьками. В основі педагогіки партнерства – спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнем і батьками.

Ці питання зібрали команду однодумців, заступників директорів з виховної роботи шкіл міста, методистів закладів позашкільної освіти, методистів Управління освіти на методичному заході, який проводився в інтерактивній формі у вигляді квесту на базі Бахмутської школи №4.

Педагоги мали можливість опанувати цікаві методи і прийоми роботи з батьками: вправи «Ранкові зустрічі», «Мій потенціал», «Квік - налаштування», «Гармонізація особистості засобами арт-терапії» на позитивну співпрацю, технологія кайрос-менеджменту. Було опрацьовано теоретичні засади, складено стіннівку «Основні шляхи співпраці – спілкування з батьками відповідно до Нової української школи», методичний пазл «Модель взаємодії школи й батьків учнів».

Батьки учнів школи презентували проект Кодексу академічної доброчесності та правила етичного спілкування між учасниками освітнього процесу. Наприкінці заходу педагоги мали можливість познайомитися з роботою Батьківської кімнати школи №4, яка працює при Центрі розвитку громади «Заріччя».

Дуже важливо підтримувати спілкування між батьками і вчителями, знаходити можливості для організації окремого спеціального місця для проведення зустрічей з батьками – батьківської кімнати.

Методичний квест для заступників директорів з виховної роботи шкіл міста та методистів закладів позашкільної освіти Методичний квест для заступників директорів з виховної роботи шкіл міста та методистів закладів позашкільної освіти Методичний квест для заступників директорів з виховної роботи шкіл міста та методистів закладів позашкільної освіти Методичний квест для заступників директорів з виховної роботи шкіл міста та методистів закладів позашкільної освіти

Останні статті на сайті