Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Тренінг «Сучасні інструменти управління містом»

Переглядів: 1884
09.02.2018 - 08:43

8 лютого  в Бахмутській  міській раді провели тренінг  за темою: «Сучасні інструменти управління містом». Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів, спеціалісти міської ради, голови ОСББ.

Тренінг провів експерт громадської організації «Розумне місто» Олександр Рябий.

 «Розумні міста» – це ті міста, які використовують інноваційні технології та інші засоби, щоб покращити якість життя, ефективність роботи, надання послуг, тощо.

В рамках даного заходу присутні  могли познайомитись із позитивним досвідом  роботи  он-лайн сервісів та інструментами електронного врядування з використанням Інтернет-платформи.

Під час тренінгу обговорили такі теми, як сучасні системи управління містом на базі типових рішень на прикладі платформи «Розумне місто» (практика петицій, практика заявка ЖКГ, відкритий бюджет, електронна демократія, розумне ОСББ) та практикум з використання типових рішень (послуги ЦНАП у смартфоні, управління комунальним майном через он-лайн, інвест-мапа он-лайн).

Варто зазначити, що за підтримки спільного Проекту Євросоюзу та Програми розвитку ООН в Україні «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ-ІІІ) у 2016-2017 роках  в місті Бахмут  були втілені  2 проекти  з інноваційного врядування — «Безпечне місто»  по встановленню системи відеоспостереження в громадських місцях міста Бахмут  і  «Безпечна та розумна школа». В якості обміну досвідом ці проекти були презентовані під час заходу.

Cподіваємось на подальше  втілення подібних ініціатив за для комфортного життя громади Бахмута.

8 лютого  в Бахмутській  міській раді провели тренінг  за темою: «Сучасні інструменти управління містом». Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів, спеціалісти міської ради, голови ОСББ. 8 лютого  в Бахмутській  міській раді провели тренінг  за темою: «Сучасні інструменти управління містом». Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів, спеціалісти міської ради, голови ОСББ.