Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Відбулось засідання Ради з питань молодіжної політики

Переглядів: 945
09.02.2018 - 07:03

5 лютого 2018 року у конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось засідання ради з питань молодіжної політики.

На засіданні були розглянуті питання про стан виконання Комплексної програми міської ради «Молодь.Сім’я.Діти» на 2016-2020 роки та визначення напрямів діяльності на 2018 рік; про проведення інформаційно-просвітницької роботи серед молоді спрямованої на попередження насильства, протидії торгівлі людьми та гендерної рівності; про роботу молодіжної громадської організації «Серця, палаючі добром» Бахмутського педагогічного коледжу.

Під час засідання члени ради узгодили та затвердили пріоритетні напрямки роботи Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради на 2018 рік. Також, було вирішено активізувати роботу зі студентської, учнівською та шкільною молоддю щодо формування гендерної культури, правильного уявлення про взаємини статей, підвищення обізнаності з питань попередження насильства в сім'ї, жорсткого поводження з дітьми та визначення дій в разі потрапляння в критичні ситуації.