Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 62 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Допоможемо птахам разом!

Переглядів: 1565
07.02.2018 - 08:33

Одним із завдань екологічного виховання у Бахмутському НВК №11 – навчити дітей допомагати птахам у холодну пору року, виховувати бережне ставлення до природи, любов до братів наших менших.

Доброю традицією школи-ліцею є щорічне проведення взимку акції «Годівничка». Вже з листопада учні та вихованці закладу освіти почали активно готуватися до акції. Юні захисники пташок із 1-А класу (класний керівник Олена Гречка) та їхні батьки дуже відповідально підійшли до роботи. Було створено багато годівничок, щоб вберегти наших пернатих друзів від голодної смерті взимку. Учні експериментували з матеріалами, формами, розмірами, стилями. Виготовляли годівнички з дерева, картону, пакетів, природних матеріалів. У годівнички діти поклали шматочки хліба, насипали насіння, щоб морози були не такими страшними для птахів.
Але на цьому шкільна акція не закінчується, до неї долучаються учні інших класів. Активісти з шкільного клубу «Еколог» планують залучити до участі в акції небайдуже населення, щоб розвісити годівнички біля домівок, у садах і парках. Юні екологи закликають годувати птахів у час морозів і снігів, пропонують робити цікаві фото або відео, писати вірші, твори про зимуючих птахів, для того, щоб потім розмістити їх на шпальтах шкільної газети «2*2».

Допоможемо птахам разом!Допоможемо птахам разом!Допоможемо птахам разом!