Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

У Бахмуті відбулася зустріч міського голови Олексія Ревиз з представниками Агентств США з міжнародного розвитку «USAID»

Переглядів: 660
06.02.2018 - 16:02

6 лютого 2018 року з робочим візитом представники компанії «Кімонікс Інтернешнл»: регіональний директор зони Європи та Євразії Нітара Лейтон і її асистентка Ліндса Д.юпре відвідала місто Бахмут.

За участю Бахмутського міського голови Реви О.О., представників апарату Бахмутської міської ради та гостей міста відбула нарада по напрацюванню пропозицій (RFP) до проекту «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (UCBI).

Проект запроваджується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) і оприлюднений на офіційному сайті компанії під назвою «Донбаська діяльність».

У ході зустрічі міський голова розповів пані Лейтон та пані Дюпре про пріоритетні напрямки розвитку міста, впровадження реформ децентралізації, багаторічну тривалу співпрацю з міжнародною Агенцією по реалізації важливих соціальних проектів на території м.Бахмут. Також присутні на зустрічі представники Бахмутської міської ради надали пропозиції та визначили сфери співробітництва, які  можуть бути узгоджені при складанні проектної заявки.

В рамках майбутнього проекту USAID планує і надалі сприяти формуванню громадянської ідентичності та загальних цінностей шляхом подолання наслідків російської агресії і збройного конфлікту. Також проект підтримуватиме соціальне підприємництво та розвиток економіки, покращуватиме стан надання комунальних послуг, демократичну взаємодію між громадянами і державними установами.

Зустріч пройшла у дружній і конструктивній атмосфері. Обидві  сторони залишились задоволені отриманою інформацією і перспективою майбутнього співробітництва.

У Бахмуті відбулася зустріч міського голови Олексія Ревиз з представниками Агентств США з міжнародного розвитку «USAID»У Бахмуті відбулася зустріч міського голови Олексія Ревиз з представниками Агентств США з міжнародного розвитку «USAID»У Бахмуті відбулася зустріч міського голови Олексія Ревиз з представниками Агентств США з міжнародного розвитку «USAID»У Бахмуті відбулася зустріч міського голови Олексія Ревиз з представниками Агентств США з міжнародного розвитку «USAID»У Бахмуті відбулася зустріч міського голови Олексія Ревиз з представниками Агентств США з міжнародного розвитку «USAID»У Бахмуті відбулася зустріч міського голови Олексія Ревиз з представниками Агентств США з міжнародного розвитку «USAID»

Останні статті на сайті