Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Урядовий портал

У Бахмуті визначено кращих шашкістів міста

Переглядів: 2345
29.01.2018 - 12:14

25 січня у Бахмуті, на стадіоні «Металург», Донецький регіональний центр «Інваспорт» провів чемпіонат міста з шашок серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

На жаль, за поганих погодних умов багато з потенційних учасників не змогли взяти участь у змаганнях. Але попри негоду чемпіонат відбувся, у ньому позмагалися шість чоловіків та дві жінки.

Призові місця розподілилися наступним чином. Серед чоловіків:1 місце – Василь Мудранинець, 2 місце – Анатолій Шманін, 3 місце – Юрій Чорний. Серед жінок: 1 місце - Тетяна Замелюхіна, 2 місце - Тетяна Биканова.

Методично-практичну допомогу спортсменам надала багаторазова чемпіонка світу, майстер спорту України міжнародного класу з шашок Людмила Ведерко.

Переможців і призерів нагороджено грамотами.

25 січня у Бахмуті, на стадіоні «Металург», Донецький регіональний центр «Інваспорт» провів чемпіонат міста з шашок серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.25 січня у Бахмуті, на стадіоні «Металург», Донецький регіональний центр «Інваспорт» провів чемпіонат міста з шашок серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.25 січня у Бахмуті, на стадіоні «Металург», Донецький регіональний центр «Інваспорт» провів чемпіонат міста з шашок серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.