Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

У ЦНАП запроваджено оплату адміністративного збору через платіжні термінали

Переглядів: 2736
26.01.2018 - 09:36

З метою забезпечення зручності та оперативності обслуговування суб’єктів звернення, у Центрі надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради запроваджено еквайрингове обслуговування для оплати адміністративного збору через платіжні термінали всіх платних послуг, які надаються в Центрі.

Згідно укладеного договору між Бахмутською міською радою та          АТ «Ощадбанк» на робочих місцях адміністраторів встановлені POS-термінали. Для початку за згодою сторін встановлено 6 терміналів, якщо послуга буде користовутися попитом, термінали будуть встановлені на кожному робочому місті.

Скористатись терміналами можуть держателі карток міжнародних платіжних систем Vіsa, MasterCard, Cirrus/Maestro, Простір, емітованих як АТ «Ощадбанк» так і картками інших банків. Комісійна винагорода за проведення платежів складає лише 2% від суми платежу операції, мінімум 5 гривень. Для проведення платіжної операції при подачі документів заявнику необхідно повідомити працівника Центру про бажання cплатити адміністративний збір банківською карткою.

Приймання платіжних карток це сучасний рівень якісного обслуговування суб’єктів звернення та скорочення часу на їх обслуговування.

Останні статті на сайті