Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Батькам про Нову українську школу

Переглядів: 1878
22.01.2018 - 10:12

З 1 вересня 2018 року в закладах загальної середньої освіти розпочнеться впровадження Нової української школи, місія якої допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками.

Управління освіти Бахмутської міської ради на 2018 рік розробило план підготовки до реалізації завдань Нової української школи, реалізацію якого вже розпочато. Крім того, методист міського методичного кабінету Управління освіти Ірина Оніщенко пройшла відбір до Школи тренерів Нової української школи, діяльність якої організована Міністерством освіти і науки в партнерстві з громадською організацією «Освіторія» та Міжнародним фондом «Відродження» на базі Новопечерської школи м. Києва, та буде готувати педагогів до впровадження освітньої реформи.

Прислів’я говорить: «Батьки  - перші учителі своїх дітей», тому і не дивно, що в батьків майбутніх першокласників виникає багато питань стосовно впровадження  нової освітньої реформи.

Згідно з планом роботи міського методичного кабінету Управління освіти, з метою обговорення та роз’яснення змін в освіті на базі закладу дошкільної освіти №49 «Кріпиш» м. Бахмута відбулося консультування батьків майбутніх першокласників.

Учасники заходу дізналися, що у навчальний процес впроваджується інтегроване навчання; роботу дітей на уроці буде організовано через ігрову діяльність за сучасними методиками; зміниться освітнє середовище класу; парти в класі стоятимуть не рядами, а об'єднані по 4 або по 6, бо більшість завдань діти будуть виконувати в групах та багато іншого. А головним завданням вчителя  стане мотивація учня до пізнання.

Батьки мали змогу задати питання, які їх цікавлять, стати учасниками «Ранкового кола», під час якого перетворилися на власних дітей – майбутніх першокласників. Вони із задоволенням виконували вправи «Привітання», «Хай-файв»,  «Ходить цифра по колу», попрацювали в групах. Переконалися, що для дітей такі вправи будуть цікавими та пізнавальними.

Учасники зустрічі впевнені, що педагоги та батьки, об’єднані спільними цілями та прагненнями, утворять партнерство, у центрі якого знаходиться дитина.

З 1 вересня 2018 року в закладах загальної середньої освіти розпочнеться впровадження Нової української школи, місія якої допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками. З 1 вересня 2018 року в закладах загальної середньої освіти розпочнеться впровадження Нової української школи, місія якої допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками. З 1 вересня 2018 року в закладах загальної середньої освіти розпочнеться впровадження Нової української школи, місія якої допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками. З 1 вересня 2018 року в закладах загальної середньої освіти розпочнеться впровадження Нової української школи, місія якої допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками.

Останні статті на сайті