Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Презедент України

Педагоги Бахмута готуються до старту Нової української школи

Переглядів: 1868
19.01.2018 - 08:10

Згідно з планом роботи міського методичного кабінету Управління освіти на базі НВК №11 відбулося чергове засідання міської педагогічної майстерні «Академія майбутнього вчителя 1-го класу», мета якої підготувати вчителів початкової школи до впровадження Нової української школи з 1 вересня 2018 року.

Засідання за темою «Організація парної та групової роботи з учнями початкової школи» проведено у формі тренінгу. Учителі стали учасниками ранкового кола, гри «Загадкова скринька», за обраною темою записали власні думки у «Щоденник вражень».

Учасники  тренінгу ознайомилися зі стратегією критичного мислення «Кубування», спробували скласти текст «Котик» за двома гранями куба. Опрацювали стратегію «Порушена послідовність», яка використовується з метою формування в учнів навичок аналізу причинно-наслідкових зв’язків між подіями, про які йдеться в тексті, та відновити їх послідовність. Вивчили стратегію «Джигсоу», яка націлена на організацію групової ро­боти.

Ігри-руханки, в які учителі гралися, як діти, сприяли створенню позитивного настрою, відчуттю доброзичливої атмосфери у колективі для здійснення спільної мети.

Дивлячись на бажання учасників тренінгу пізнавати нове, навчатися разом із учнями, можна зробити висновок – Новій українській школі в нашому місті бути!

Відбулося чергове засідання міської педагогічної майстерні «Академія майбутнього вчителя 1-го класу», мета якої підготувати вчителів початкової школи до впровадження Нової української школи з 1 вересня 2018 року.ідбулося чергове засідання міської педагогічної майстерні «Академія майбутнього вчителя 1-го класу», мета якої підготувати вчителів початкової школи до впровадження Нової української школи з 1 вересня 2018 року.ідбулося чергове засідання міської педагогічної майстерні «Академія майбутнього вчителя 1-го класу», мета якої підготувати вчителів початкової школи до впровадження Нової української школи з 1 вересня 2018 року.ідбулося чергове засідання міської педагогічної майстерні «Академія майбутнього вчителя 1-го класу», мета якої підготувати вчителів початкової школи до впровадження Нової української школи з 1 вересня 2018 року.ідбулося чергове засідання міської педагогічної майстерні «Академія майбутнього вчителя 1-го класу», мета якої підготувати вчителів початкової школи до впровадження Нової української школи з 1 вересня 2018 року.

Останні статті на сайті