Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Коли на тренінгу дійсно цікаво

Переглядів: 2758
17.01.2018 - 08:28

В Артемівському міському центрі зайнятості 16 січня 2017 року відбувся тренінг для осіб, які мають тривалу перерву в роботі, маючи за мету сприяння усвідомленню безробітними особами перешкод, які заважають знайти роботу та визначення шляхів їх подолання. Учасниками тренінгу стали 20 безробітних мешканців м. Бахмут та Бахмутського району.

На початку заходу кожен учасник презентував себе, розповідаючи іншим про себе, свою сферу професійних та особистих інтересів, уявлення про бажану роботу. Наступним етапом стала інтерактивна вправа "Визначення зовнішніх та внутрішніх перешкод, які заважають у працевлаштуванні", яка надала можливість кожному з учасників усвідомити причини, які заважають працевлаштуватися особисто йому, та визначити можливі шляхи їх подолання.

Оскільки безробітні, які не працюють більше ніж півроку, в певній мірі втрачають свої професійні якості, їм значно важче реалізувати себе на ринку праці. Тому фахівець з профорієнтації Ксенія Насонова запропонувала учасникам тренінгу зробити вправу «Подолай природу хвилювання», під час виконання якої кожен з учасників набув практичних навичок впевненої поведінки в ситуації пошуку роботи.

Наступним елементом тренінгу була вправа «Поза впевненого зверхника», де безробітні мали можливість попрактикуватися скидати нервову напругу, активізувати мовні центри, шліфувати навички самопрезентації перед співбесідою з роботодавцем.
Позитивний настрій, який панував протягом всього заходу, знайшов відображення на спільних фото учасників тренінгу.