Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Нагородження найкращих

Переглядів: 1391
17.01.2018 - 08:22

12 січня 2018 року у м. Бахмут відбулася нарада за участю членів федерації Донецької області з легкої атлетики, на якій було проведено нагородження спортсменів та тренерів, які протягом 2017 року захищали честь Донецької областї та м. Бахмута на змаганнях різного рангу.

З вітальним словом та подякою за показані високі результати до присутніх звернувся президент ФЛАДО Віктор Лис. Після цього відбулося нагородження спортсменів та тренерів у різних номінаціях:

Серед юнаків: Коноваленко Артем, Коваль Катерина, Дибка Ольга

Серед юніорів: Радюк Олена, Алфімов Артем, Пирогов Олександр

 Молодь: Малосілов Олександр, Пироженко Наталія,, Дуць Марина

 Дорослі: Семенова Наталія, Жуков Єгор, Саладуха Ольга

Тренери ШВСМ: Серорез Т.Б, Ліщук В.І., Степанцов К.А.

Тренери ДВУОР ІМ.С.БУБКИ: Кривошанов О.Ю, Захожий О.І., Васькін К.Є.

 Тренери по резерву: Лемешко С.Й, Скирда І.В, Мартинюк В.М.

Усі номенанти отримали подяки ФЛАДО та солодощі. Потім пройшло обговорення питань стосовано тренувального процесу збірної команди області. Віктор Мілентійович пообіцяв, що всі питання, що стосуються необхідного інвентаря будут вирішені.

12 січня 2018 року у м. Бахмут відбулася нарада за участю членів федерації Донецької області з легкої атлетики, на якій було проведено нагородження спортсменів та тренерів, які протягом 2017 року захищали честь Донецької областї та м. Бахмута на змаганнях12 січня 2018 року у м. Бахмут відбулася нарада за участю членів федерації Донецької області з легкої атлетики, на якій було проведено нагородження спортсменів та тренерів, які протягом 2017 року захищали честь Донецької областї та м. Бахмута на змаганнях12 січня 2018 року у м. Бахмут відбулася нарада за участю членів федерації Донецької області з легкої атлетики, на якій було проведено нагородження спортсменів та тренерів, які протягом 2017 року захищали честь Донецької областї та м. Бахмута на змаганнях12 січня 2018 року у м. Бахмут відбулася нарада за участю членів федерації Донецької області з легкої атлетики, на якій було проведено нагородження спортсменів та тренерів, які протягом 2017 року захищали честь Донецької областї та м. Бахмута на змаганнях

Останні статті на сайті