Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 257 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Зимові канікули учнів Бахмутської школи №12

Переглядів: 2060
15.01.2018 - 09:39

Серце найменшої області України, яке віддавна б’ється в одному ритмі з Європою, довелося відвідати на зимових канікулах учням Бахмутської школи №12. Чернівці часто звуть українським Віднем або малим Парижем.

Знайомство з містом почалося з Центральної площі біля ратуші.
О 12:00 прямо тут, на верхівці історичної міської ратуші, трубач у буковинському костюмі виконує народний гімн міста – мелодійну «Марічку». Захоплюючим було знайомство з історичними, архітектурними пам'ятками міста Чернівці: Фонтанною площею, Генеральський домом, Будинком - кораблем, з площею Турецької криниці, католицьким собором Чесного Хреста, Театральною площею тощо. Гід розповідала цікаві легенди про місто. Мандрівка Чернівцями вийшла цікавою, насиченою, пізнавальною.

Не менш цікавою й пізнавальною стала екскурсія до м. Хотин і Кам’янця-Подільського. Учні мали змогу відвідати місця козацької слави одного з найстародавніших місць Буковини – Хотинську фортецю, а також середньовічну фортецю Кам’янця-Подільського– одне з семи чудес України, міську Ратушу, костьол Святих апостолів Петра і Павла.

Повертаючись додому, неможливо було оминути вже знайомий нам Львів… Святвечір діти святкували в місті традицій і вірувань, яке поділилося з своїми неймовірними традиціями: Різдвяними вертепами, встановленням шапок та дідуха на площі Ринок.

Зимові канікули учнів Бахмутської школи №12