Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

У 2017 році податковою міліцією Донеччини з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів більше, ніж на 69 мільйонів гривень

Переглядів: 1531
12.01.2018 - 08:28

Одним з найважливіших напрямків роботи податкової міліції Головного управління ДФС у Донецькій області є очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікату та незаконно ввезеної на територію України підакцизної продукції. Протягом минулого року проведення належних заходів за вказаним напрямком здійснювалось в рамках загальнодержавної операції «Акциз-2017».

Так, за дванадцять місяців 2017 року в рамках операції вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на загальну суму понад 69,3 млн грн, з них:

  • алкогольних напоїв - на суму 33,3 млн грн;
  • спирту - на 4,3 млн грн;
  • тютюнових виробів - на 15,5 млн грн;
  • тютюну - на 7,3 млн грн;
  • пально-мастильних матеріалів - на 4,2 млн грн;
  • скрапленого газу - на 0,6 млн грн;
  • 12 одиниць автомобільного транспорту - на 4,2 млн гривень.

Крім того, у 2017 році було викрито та припинено незаконну діяльність 5-ти підпільних виробництв фальсифікованих алкогольних напоїв, 1-го підпільного виробництва тютюну та 1-го підпільного виробництва пально-мастильних матеріалів.

Всього в рамках операції «Акциз-2017» до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 14 кримінальних проваджень, за якими вилучено підакцизних товарів на суму близько 47,5 млн гривень.

Головне управління ДФС у Донецькій області наголошує, що протидія потраплянню в обіг різного роду тіньової фальсифікованої продукції не лише запобігає бюджетним втратам, але й упереджує імовірну шкоду, яку може нанести життю та здоров’ю громадян в першу чергу вживання сурогатних алкогольних напоїв.