Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Свято для дітей з клубу «Промінчик»

Переглядів: 2094
10.01.2018 - 07:01

Напередодні Різдвяних свят у Бахмутському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулось свято для дітей з інвалідністю, які відвідують дитячий клуб «Промінчик».

З новорічними святами дітей прийшли привітати яскравою виставою і танцями вихованці дитячого садка № 25 «Дзвіночок». Благодійний фондом «Дар» привітав дітей солодкими подарунками.

Немає нічого приємнішого від результату доброї  справи, як весела посмішка дітлахів. Велике щастя бачити, як блищать очі дітей. Ще більш приємно, коли ми можемо щось зробити для того, щоб дарувати радість тим, хто так потребує нашої турботи та любові.

Напередодні Різдвяних свят у Бахмутському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулось свято для дітей з інвалідністю, які відвідують дитячий клуб «Промінчик». Напередодні Різдвяних свят у Бахмутському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулось свято для дітей з інвалідністю, які відвідують дитячий клуб «Промінчик». Напередодні Різдвяних свят у Бахмутському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулось свято для дітей з інвалідністю, які відвідують дитячий клуб «Промінчик». Напередодні Різдвяних свят у Бахмутському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулось свято для дітей з інвалідністю, які відвідують дитячий клуб «Промінчик». Напередодні Різдвяних свят у Бахмутському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулось свято для дітей з інвалідністю, які відвідують дитячий клуб «Промінчик».

Останні статті на сайті