Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Бахмутський міський голова Олексій Рева привітав ветеранів з нагоди свята Нового Року

Переглядів: 830
27.12.2017 - 10:55

27 грудня 2017 року в Бахмутському Клубі ветеранів відбулася традиційна зустріч міського голови Олексія Реви з представниками ветеранів праці, збройних сил та органів правопорядку з нагоди наступаючого свята Нового Року.

Всіх присутніх ветеранів з святами привітав Бахмутський міський голова Олексій Рева та зазначив, що незважаючи на поважний вік, ветерани як і раніше беруть активну участь в житті громади, передають свій безцінний професійний досвід, виступають в якості наставників молоді та є справжніми хранителями духовних і національних цінностей.

«Також в цей день хотів би від усієї душі привітати Пасічну Євгенію Василівну, яка сьогодні відзначає свій Ювілей! Прийміть щиру вдячність за те, що ви робили і робите для міста. Для молодих людей Ваш приклад є зразком справжнього служіння громаді.», - наголосив Олексій Рева та вручив ювілярці вітальну адресу з нагоди Дня Народження.

Бахмутський міський голова Олексій Рева привітав ветеранів з нагоди свята Нового РокуБахмутський міський голова Олексій Рева привітав ветеранів з нагоди свята Нового РокуБахмутський міський голова Олексій Рева привітав ветеранів з нагоди свята Нового РокуБахмутський міський голова Олексій Рева привітав ветеранів з нагоди свята Нового Року

Останні статті на сайті