Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Презедент України

Олексині читання в місті Бахмуті

Переглядів: 2245
22.12.2017 - 13:36

Згідно з планом роботи міського методичного кабінету Управління освіти 21 грудня 2017 року в Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбувся І (відбірковий) етап Олексиних читань за темою «Олекса Тихий і родинне коло».

Даний захід проводився з метою популяризації та дослідження життя і творчості видатного правозахисника і педагога-земляка – Олексія Івановича Тихого. Проводилися читання за академічною формою науково-практичної конференції.
Усього до оргкомітету було подано 9 учнівських робіт із шкіл №№2,4,5,7,10,12,18,24, школи-інтернату №1. Школярі, підготувавши виступи-презентації, намагалися відшукати маловідомі сторінки життя Олекси Тихого, показати вміння висловлювати власні думки, аналізувати факти.
Членами журі кращими були визнані роботи учнів Валерії Туровник (ЗОШ №5), Діани Хакімової (ЗОШ №24), Анастасії Акатової (ЗОШ №10) та Марії Крючкової (ЗОШ №12). 
Усі учасники Олексиних читань отримали відповідні сертифікати від міського методичного кабінету Управління освіти.
Постать Олекси Тихого, видатного донеччанина, дисидента, співзасновника Української Гельсінської групи, подає приклад вірного служіння Україні, чесності, гідності, патріотизму, любові до свого народу та родини.
Сподіваємось, що до популяризації ідей відомого земляка долучатиметься все більше української молоді.

Олексині читання в місті БахмутіОлексині читання в місті БахмутіОлексині читання в місті БахмутіОлексині читання в місті Бахмуті

Останні статті на сайті