Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Святий Миколай завітав до Бахмута

Переглядів: 2385
19.12.2017 - 15:16

19 грудня 2017 року, в день Святого Миколая, під патронатом міського голови Олексія Реви в освітніх установах міста пройшли святкові заходи.

У дитячому садку №24 «Сонечко», для дітей з обмеженими можливостями, пройшло театралізоване дійство, на якому дітлахи занурилися  в атмосферу свята та отримали солодкі подарунки від Бахмутського міського голови Олексія Реви.

У Бахмутському міському центрі дітей та юнацтва для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, пройшла театралізована вистава з нагоди свята.

«Нехай Святий Миколай оберігає всіх вас, дарує щастя, радість і надію, а Господнє благословення супроводжує вас протягом усього життя. Бажаю, щоб в цей день кожен відчув на собі благодать Миколи Чудотворця. Здоров'я всім вам, нових друзів, приємних зустрічей, вражень і виконання всіх-всіх бажань!»- зазначив Олексій Рева.

Святий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до БахмутаСвятий Миколай завітав до Бахмута

Останні статті на сайті