Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

До Бахмуту їде 10-й потяг єднання «Труханівська Січ»

Переглядів: 2592
15.12.2017 - 13:49

В рамках Всеукраїнської патріотичної акції «Потяг єднання України «Труханівська Січ» 20 грудня 2017 року до Бахмуту прибуде 10-й потяг єднання Святого Миколая, який курсує містами України та вітає мешканців населених пунктів з Різдвяними і Новорічними святами.

Потяг курсує такими містами України: Київ, Кривій Ріг, Запоріжжя, Маріуполь, Волноваха, Покровськ, Бахмут, Лисичанськ, Сватове, Харків. Метою Всеукраїнської акції, організованої волонтерами і громадськими діячами, є реалізація програми Президента України з підтримки національної єдності, популяризації національно-патріотичного виховання молоді, ознайомлення з містами України, її культурного і духовного надбання, зустрічі з військовослужбовцями, Героями України, видатними діячами.

У програмі заходу:

9.00 год.

  • урочиста зустріч учасників Всеукраїнської патріотичної акції «Потяг єднання України «Труханівська Січ» на залізничному вокзалі м.Бахмуту

9.30-12.00 год.

  • відвідування загальноосвітніх і професійно-технічних закладів міста:
  • спілкування зі школярами (ЗОШ № 12, 18 ім. Д. Чернявського, 24, школа-інтернат ), військовослужбовцями;
  • виступ військового оркестру.

14.00 – 16.00 год.

  • відвідування військового госпіталю у м.Часів Яр, концерт до Різдвяних і Новорічних свят (ПК ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат»)

Запрошуємо всіх бахмутчан і гостей міста приєднатися до Всеукраїнського проекту, а також взяти участь у зустрічі з учасниками патріотичної акції!

Інформацію про проект можна дізнатися на сторінці в Фейсбук, яка постійно оновлюється. Волонтерський агітпотяг «Труханівська Січ» https://zh-cn.facebook.com/groups/1017879071617959

Останні статті на сайті