Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Верховна рада України

У Бахмуті привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Переглядів: 1278
14.12.2017 - 12:44

З метою гідного відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, щороку в Україні, 14 грудня у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, проводяться заходи по вшануванню людей, які ціною здоров’я і власного життя врятували світ від страшної біди.

14 грудня 2017 року представники Бахмутської міської ради, Управління праці та соціального захисту населення відвідали бахмутчан - ліквідаторів наслідків аварії Чорнобильської АЕС та привітали їх з нагоди Дня Вшанування.

Від імені Бахмутського міського голови Олексія Реви ліквідатори з Бахмута, які відчайдушно та саможертовно рятували у Чорнобилі всю Україну від наймасштабнішої техногенної катастрофи віку, отримали побажання здоров’я, життєвих сил, наснаги та слова глибокої вдячності за подвиг, який вони здійснили.

Також, з нагоди Дня Вшанування ліквідатори-чорнобильці отримали матеріальну допомогу та харчові набори.

У Бахмуті привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕСУ Бахмуті привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕСУ Бахмуті привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕСУ Бахмуті привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС