Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Урядовий портал

Гра для лідерів учнівського самоврядування «Проектуємо своє завтра» у м. Бахмуті

Переглядів: 2071
12.12.2017 - 13:54

Наприкінці Всеукраїнського тижня права, до якого активно долучилися всі заклади освіти міста Бахмута, на базі Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва відбулась міська правова гра для лідерів учнівського самоврядування «Проектуємо своє завтра».

Учні закладів загальної середньої освіти міста Бахмута зібралися для того, щоб перевірити свої правові знання та знайти відповіді на важливі питання сьогодення. 
Спочатку заходу організація шкільних лідерів «Бахмутська республіка» продемонструвала усім присутнім свої перші успіхи у створенні мультиплікаційних фільмів, які присвячені Дню миру та Дню людей з обмеженими можливостями. Вони ще раз нагадали, як важливо зберегти Мир у всьому світі та бути уважним до людей навколо.
Правова гра включала у себе два етапи. На першому етапі команди презентували кроссенс за темами: «Права та обов’язки дітей» або «Правила поведінки вчителів та учнів у школі» на вибір. Другим етапом стала -інтерактивна правова вікторина «Еврика».
Школярі продемонстрували свої знання в правовій сфері. «Відкриттям» заходу став виступ лідера школи-інтернат №1 Романа Пастарнака. Шляхом відкритого голосування групи підтримки обрали найкращих правових знавців серед лідерів шкіл. Вітаємо переможців:
I місце   –  НВК №11 Матвій Гулідов
II місце   –  ЗОШ №24 Михайло Псарьов
III місце  – ЗОШ №2 Євгенія Сімакова.

Гра для лідерів учнівського самоврядування  «Проектуємо своє завтра» у м. БахмутіГра для лідерів учнівського самоврядування  «Проектуємо своє завтра» у м. Бахмуті