Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«ІІ Forum of Students' Self-Government» у Бахмуті

Переглядів: 2735
27.11.2017 - 06:00

З 27 по 29 листопада 2017 року на базі Горлівського інституту іноземних мов Державного вищого навчального заходу «Донбаський державний педагогічний університет» відбудеться «ІІ Forum of Students' Self-Government».

Уже вдруге за ініціативи Ін’язу найпрогресивніші студенти зі Сходу та Заходу України зустрінуться на Бахмутській землі, щоб поділитися громадським досвідом, обмінятися планами на майбутнє та дізнатися більше одне про одного. Приємно, що реалізація програми Форуму триває у плідній співпраці з проектом «Зміцнення громадської довіри» UCBI ІІ, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

«ІІ Leaders Forum-2017» пропонує учасникам ефективний обмін досвідом молодих лідерів Донбасу та України, напрацювання спільних дій щодо розвитку студентського самоврядування, тренінги з особистісного зростання та інформацію про сучасні можливості розвитку кожного студента як в Україні, так і у світі в цілому.

Директор ГІІМ Євгенія Бєліцька підкреслює: «Судячи з активності учасників, потенціал Форуму є дуже високим. Тож наступного року ми плануємо провести вже Міжнародний форум і залучити для цього закордонних студентів».

орік Форум тривав із 14 по 16 листопада. Усім його учасникам найбільше запам’яталися дебатні тренінги, тренінги з лідерства та форум-театр. Модератором останнього був Влад Глушков – студент ГІІМ, переможець всеукраїнських проектів із форум-театру. «В Україні, - зазначає Влад, - настає новий час ініціативних, готових підтримати одне одного молодих людей. Цей Форум яскраве тому підтвердження. Інформативний, добре організований. Думаю, це початок чудової традиції».

Найголовнішим результатом роботи Форуму-2016 стало підписання резолюції щодо важливості та необхідності проведення подібних заходів для розвитку студентського самоврядування в Україні.

Отже, 27 по 29 листопада в корпусі Горлівського інституту іноземних мов, розташованого на вул. Садовій, 78 а, протягом двох днів із десятої години ранку до восьмої вечора ІІ Форум лідерів студентського самоврядування об’єднає лідерів 12 вишів України.

Яскраві гості, актуальні тренінги та дискусії, різнобічне висвітлення можливостей для студентської молоді.

З 27 по 29 листопада 2017 року на базі Горлівського інституту іноземних мов Державного вищого навчального заходу «Донбаський державний педагогічний університет» відбудеться «ІІ Forum of Students' Self-Government».