Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 80 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Енергонезалежність України починається з кожного з нас!

Переглядів: 2267
10.11.2017 - 08:10

У рамках Тижня енергозбереження та впровадження проекту «Енергоефективні школи: нова генерація» в Бахмутській школі №7 під керівництвом заступника з виховної роботи Наталі Авраменко та класного керівника 6 класу Оксани Краснової проведено інтегроване заняття з використанням інтерактивних вправ «Енергонезалежність України починається  з кожного з нас!»

Учні 6-7 класів ознайомилися з поняттями «енергоефективність», «енергозбереження», «енергоємність», «енергетичні ресурси»; дізналися, хто є споживачами житлово-комунальних послуг, замислились над питанням «Звідки у наших квартирах з’явилися електрика, тепло та гаряча вода?»

Протягом заходу школярі дійшли висновку, що всім необхідно навчитися використовувати енергію розумно, ефективно і безпечно для довкілля, бути відповідальними, вміти піклуватись про своє майбутнє та енергонезалежність нашої держави.

Питання енергозбереження обговорювали і учні 9-Б класу під керівництвом класного керівника Наталі Косяк. Щоб навчити учнів звертати увагу на економне використання енергоресурсів у своїй оселі, у повсякденному житті треба починати із малого. Працюючи у групах «Сонце», «Вітер», «Тепло» учні взяли участь у вікторині «Я – економний господар своєї оселі!», відповідаючи на питання, складаючи невеличкі вірші.

Запропоновані питання не залишили байдужими учнів і сподіваємося, вони вже замислюються над енергозбереженням у своїх оселях та школі.

В Бахмутській школі №7 проведено інтегроване заняття з використанням інтерактивних вправ «Енергонезалежність України починається  з кожного з нас!» В Бахмутській школі №7 проведено інтегроване заняття з використанням інтерактивних вправ «Енергонезалежність України починається  з кожного з нас!»

Останні статті на сайті