Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Верховна рада України

«Народний жим»

Переглядів: 2020
07.11.2017 - 09:11

2 листопада, згідно з календарним планом Управління, з метою популяризації силових видів спорту, залучення до регулярних тренувань, юнаків та дівчат, в СК «Металург» пройшла осіння командна першість міста з «Народного жиму».

Змагання, які проводились серед  юнаків та дівчат загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів міста, а також дорослих спортсменів в цей раз зібрали близько 63 учасників.

Програма змагань: жим штанги на кількість разів, для юнаків - 50 кг, чоловіків - 100 кг, дівчат - 30 кг, жінок - 35 кг. Переможці та призери визначалися в кожній ваговій категорії за кращим результатом.

Найкращі результати показали:

ЗОШ №10 (1 місце), ЗОШ №12 (2 місце), ЗОШ № 5,18 (3 місце);

БМК (1 місце), БПК (2 місце), Агро ліцей, Коледж мистецтв (3 місце);

Серед дорослих спортсменів: СК «Атлет» (1 місце), СК «Металург» (2 місце),

Вітаємо чемпіонів та призерів, та усім бажаємо успіху на шляху самовдосконалення!

2 листопада, згідно з календарним планом Управління, з метою популяризації силових видів спорту, залучення до регулярних тренувань, юнаків та дівчат, в СК «Металург» пройшла осіння командна першість міста з «Народного жиму». 2 листопада, згідно з календарним планом Управління, з метою популяризації силових видів спорту, залучення до регулярних тренувань, юнаків та дівчат, в СК «Металург» пройшла осіння командна першість міста з «Народного жиму». 2 листопада, згідно з календарним планом Управління, з метою популяризації силових видів спорту, залучення до регулярних тренувань, юнаків та дівчат, в СК «Металург» пройшла осіння командна першість міста з «Народного жиму». 2 листопада, згідно з календарним планом Управління, з метою популяризації силових видів спорту, залучення до регулярних тренувань, юнаків та дівчат, в СК «Металург» пройшла осіння командна першість міста з «Народного жиму». 2 листопада, згідно з календарним планом Управління, з метою популяризації силових видів спорту, залучення до регулярних тренувань, юнаків та дівчат, в СК «Металург» пройшла осіння командна першість міста з «Народного жиму».